Länsförsäkringar Halland

Länsförsäkringar Halland
SR
Box 518
30180 Halmstad
Webbplats: www.lansforsakringar.se
E-post: info@halland.lansforsakringar.se
Telefon: +46 (0)35 15 10 00

Bilförsäkring – skydda din bil

Med vår bilförsäkring får du ett bra skydd för dig och din bil. Du kan välja mellan den obligatoriska trafikförsäkringen som ersätter personskador och skador på annans egendom, halvförsäkringen som innehåller trafikförsäkring och ett visst skydd för fordonet och helförsäkringen som ger dig det bästa skyddet för din bil.

Det lokala bolaget nära dig

Välkommen till Länsförsäkringar Halland
Vem vet ditt bästa, om inte de som står dig närmast?
Vi som jobbar på Länsförsäkringar Halland bor där du bor, handlar i samma affärer, läser troligen samma tidningar och har samma väder som du. Vi hävdar att de som finns nära dig har lättare att engagera sig, förstå och hjälpa än de som befinner sig långt borta. Kanske är det därför som Länsförsäkringar år efter år, enligt flera olika undersökningar har nöjda kunder.

Du äger oss
Är du kund hos Länsförsäkringar Halland är du också delägare. Vårt mål är inte att tjäna så mycket pengar som möjligt, utan att erbjuda prisvärda produkter och hög servicegrad. Blir det pengar över går de tillbaka till dig som kund och delägare, antingen i form av återbäring, delägarbonus eller sänkta premier.

Allt för din ekonomiska trygghet
Länsförsäkringar Halland är idag ett komplett finansiellt varuhus som kan ordna det mesta som har med din trygghet att göra. Inte bara skydd för din familj och dina ägodelar, och inte bara det som har med pengar att göra, utan både och. Allt samlat på ett ställe.

Ju fler produkter du har hos oss desto större blir dina förmåner. Som Förmånskund, är du en en extra viktig kund hos oss.

Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Annonser