Länsförsäkringar Jämtland

Länsförsäkringar Jämtland
SR
Box 367
83125 Östersund
Webbplats: www.lansforsakringar.se
E-post: internetbutik14@lfz.se
Telefon: +46 (0)63 19 33 00

Bilförsäkring – skydda din bil

Med vår bilförsäkring får du ett bra skydd för dig och din bil. Du kan välja mellan den obligatoriska trafikförsäkringen som ersätter personskador och skador på annans egendom, halvförsäkringen som innehåller trafikförsäkring och ett visst skydd för fordonet och helförsäkringen som ger dig det bästa skyddet för din bil.

Länsförsäkringar Jämtland – Vi finns nära dig

Vi är ett lokalt kundägt företag. Vårt mål är inte att vinstmaximera utan att erbjuda prisvärda produkter och hög servicegrad. Om det blir vinster går de tillbaka till dig som kund och delägare, antingen i form av återbäring eller sänkta premier. Vi värnar om dig som kund och vill också ge dig kvalificerad rådgivning i kombination med ett trevligt, enkelt och personligt bemötande. Det är inte för inte som undersökningar visar att Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda kunder.

Hos oss är allt samlat på ett ställe. Med våra försäkringar kan du försäkra allt som är viktigt och värdefullt för dig och din familj. Genom att pensionsspara hos oss minskar du risken för att behöva sänka din levnadsstandard när du går i pension. I vår bank kan du sköta din ekonomi, med bra villkor och låga avgifter. Ju fler produkter och tjänster du har hos oss desto större blir dina förmåner. Som Guldkund, är du en extra viktig kund hos oss.
Läs mer om Kundbonus och Guldkund.

Välkommen till oss på Länsförsäkringar Jämtland!

Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Annonser