Länsförsäkringar Jönköping

Länsförsäkringar Jönköping
SR
Box 623
55118 Jönköping
Webbplats: www.lansforsakringar.se
E-post:
Telefon: +46 (0)36 19 90 00

Bilförsäkring – skydda din bil

Med vår bilförsäkring får du ett bra skydd för dig och din bil. Du kan välja mellan den obligatoriska trafikförsäkringen som ersätter personskador och skador på annans egendom, halvförsäkringen som innehåller trafikförsäkring och ett visst skydd för fordonet och helförsäkringen som ger dig det bästa skyddet för din bil.

Vår lokala närvaro är vår styrka

Nära

Vi har funnits i Jönköpings län sedan 1839. Vår marknad är Jönköpings län och som lokalt bolag lägger vi kraft på att lära känna just våra kunders behov och villkor. Viktigt för oss är den personliga relationen till våra kunder som också är våra ägare.

Länsförsäkringar Jönköping, har sitt huvudkontor i Jönköping. Vi har också kontor i Gislaved, Nässjö, Tranås, Vetlanda, Värnamo. Du kan dessutom nå anknutna försäkringssäljare på kvällar och helger.

Tryggt

Vi erbjuder en helhetslösning för din privatekonomi, med allt från försäkringsskydd till bankärenden, bolån, fastighetsförmedling och pension.

Ett lika komplett koncept har vi för lantbruksföretag och alla tänkbara typer av småföretag. För de större företagen i länet skapar vi skräddarsydda lösningar baserade på vår lokala organisation inom försäkring och pensionslösningar.

Attraktivt

Länsförsäkringar Jönköping samarbetar med näringslivet i Jönköpings län samt med Högskolan i Jönköping. Vi vill på detta sätt engagera oss i samhället men också vara en attraktiv arbetsgivare.

Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Annonser