Länsförsäkringar Kristianstad

Länsförsäkringar Kristianstad
SR
Box 133
29122 Kristianstad
Webbplats: www.lansforsakringar.se
E-post: Info@LFKristianstad.se
Telefon: +46 (0)44 19 62 00

Bilförsäkring – skydda din bil

Med vår bilförsäkring får du ett bra skydd för dig och din bil. Du kan välja mellan den obligatoriska trafikförsäkringen som ersätter personskador och skador på annans egendom, halvförsäkringen som innehåller trafikförsäkring och ett visst skydd för fordonet och helförsäkringen som ger dig det bästa skyddet för din bil.

Välkommen till Länsförsäkringar Kristianstad

Vem vet ditt bästa, om inte de som står dig närmast? Vi som jobbar på Länsförsäkringar Kristianstad bor där du bor, handlar i samma affärer, läser troligen samma tidningar och har samma väder som du. Vi hävdar att de som finns nära dig har lättare att engagera sig, förstå och hjälpa än de som befinner sig långt borta. Kanske är det därför som Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda kunder, enligt undersökningarna.

Du äger oss

Är du kund hos Länsförsäkringar Kristianstad är du också delägare. Vårt mål är inte att tjäna så mycket pengar som möjligt, utan att erbjuda prisvärda produkter och hög servicegrad. Blir det pengar över, går de till dig som kund och delägare, antingen i form av återbäring eller sänkta premier.

Allt för din ekonomiska trygghet

Länsförsäkringar Kristianstad är idag ett komplett finansiellt varuhus som kan ordna det mesta som har med din trygghet att göra. Inte bara skydd för din familj och dina ägodelar, och inte bara det som har med pengar att göra, utan både och. Allt samlat på ett ställe.

Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Annonser