Länsförsäkringar Kronoberg

Länsförsäkring Kronoberg
Box 1503
35115 Växjö
E-post:
Telefon: +46 (0)470 72 00 00

Bilförsäkring – skydda din bil

Med vår bilförsäkring får du ett bra skydd för dig och din bil. Du kan välja mellan den obligatoriska trafikförsäkringen som ersätter personskador och skador på annans egendom, halvförsäkringen som innehåller trafikförsäkring och ett visst skydd för fordonet och helförsäkringen som ger dig det bästa skyddet för din bil.

Välkommen till det lokala kundägda bolaget som erbjuder trygghetslösningar och finansiella tjänster i Kronobergs län – Länsförsäkring Kronoberg.

Om Länsförsäkringar Kronoberg

Till vår personal på kontoren i Växjö och Ljungby, samt till våra ombud runt om i hela länet, kan du vända dig när du vill ha lokal och personlig service samt kloka råd när det gäller bank och försäkring.

Länsförsäkring Kronoberg är idag ett komplett finansiellt varuhus som kan ordna det mesta som har med din trygghet att göra. Inte bara skydd för din familj och dina ägodelar, och inte bara det som har med pengar att göra, utan både och. Allt samlat på ett ställe.

Om Länsförsäkringar AB

Länsförsäkringar följer ett gammalt framgångsrecept – lokala, självständiga länsförsäkringsbolag som samverkar genom ett starkt försäkrings- och utvecklingsbolag, Länsförsäkringar AB. Tillsammans bildar vi Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp.

Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Annonser