Länsförsäkringar Norrbotten

Box 937
97128 Luleå
Webbplats
E-post:
Telefon: +46 (0)920 24 25 00

Norrbotten. I vårt hjärta sedan 1848

Vi älskar Norrbotten och allt som hör Norrbotten till. Så är det bara. Sommarnätternas magiska ljus, de brandgula höstlöven, norrskenet och skidåkningen i vårsolens värmande strålar för att nämna några av de fantastiska saker som gjort att vi valt att leva här i norra delen av landet.

Vi som jobbar på Länsförsäkringar är alla norrbottningar, precis som du. Vi bor där du bor, handlar i samma affärer, läser troligen samma tidningar och har samma väder som du.

Genom våra lokalkontor och ombud är vi det lokala alternativet som förstår och som finns nära till hands när det verkligen behövs. Och det var precis det som var tanken när vi startade verksamheten. För 163 år sedan. Vi har nu kontor i Luleå, Piteå, Haparanda och Arvidsjaur.

Bilförsäkring – skydda din bil

Med vår bilförsäkring får du ett bra skydd för dig och din bil. Du kan välja mellan den obligatoriska trafikförsäkringen som ersätter personskador och skador på annans egendom, halvförsäkringen som innehåller trafikförsäkring och ett visst skydd för fordonet och helförsäkringen som ger dig det bästa skyddet för din bil.

Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Annonser