Länsförsäkringar Skaraborg

Länsförsäkringar Skaraborg
Box 600
54129 Skövde
E-post:
Telefon: +46 (0)500 77 70 00

Bilförsäkring – skydda din bil

Med vår bilförsäkring får du ett bra skydd för dig och din bil. Du kan välja mellan den obligatoriska trafikförsäkringen som ersätter personskador och skador på annans egendom, halvförsäkringen som innehåller trafikförsäkring och ett visst skydd för fordonet och helförsäkringen som ger dig det bästa skyddet för din bil.

Trygghet enkelt och klokt

Välkommen till Länsförsäkringar Skaraborg

Vi som jobbar på Länsförsäkringar Skaraborg bor där du bor, har samma väder som du, och kanske till och med handlar i samma affär som du. Kanske har vi därför lättare att engagera oss, förstå och hjälpa än de som befinner sig långt borta. Kanske är det därför som Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda kunder.

Du äger oss

Är du kund hos Länsförsäkringar Skaraborg är du också delägare. Vårt mål är inte att tjäna så mycket pengar som möjligt, utan att erbjuda prisvärda produkter och hög servicegrad. Blir det pengar över, går de till dig som kund och delägare.

Allt för din ekonomiska trygghet

Länsförsäkringar Skaraborg är idag ett komplett finansiellt varuhus som kan ordna det mesta som har med din trygghet att göra. Inte bara skydd för din familj och dina ägodelar, och inte bara det som har med pengar att göra, utan både och. Allt samlat på ett ställe.

Vår certifiering – din trygghet

Länsförsäkringar Skaraborg är sedan 2001 certifierat enligt ISO 9001 för kvalitet och ISO 14001 för miljö. Detta betyder kort och gott ordning och reda, ständiga förbättringar samt ökat kundfokus. Nyligen har vi för andra gången recertifierat hela vårt ledningssystem med noll avikelser mot standarden för såväl kvalitet som miljö.

Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Annonser