Om Jämföra Bilförsäkringar

På sajten Jämföra Bilförsäkringar samlas information kring bilförsäkringar. Artiklar, ordlistor och annat som kan reda ut begreppen kring bilförsäkringar.

Varför sajten jämföra bilförsäkringar?

  1. jag vill testa bloggverktyget WordPress
  2. jag vill testa om jag kan nå igenom allt brus på nätet. Inom ett konkurrensutsatt ämne

Anledningen till att det finns många webbplatser om bilförsäkringar är inte att DET FINNS MÄNGDER MED MÄNNISKOR SOM ÄR BESATTA AV BILFÖRSÄKRINGAR… Anledningen är snarare att det finns mycket pengar i försäkringsbranschen. Försäkringsbolag och försäkringsförmedlare är beredda att betala pengar för att få nya kunder.

Innebär det här att denna webbplats inte innehåller någon nyttig information utan bara en massa skräp? Det är såklart upp till dig som läsare att bedöma, men ambitionen är att fylla den med nyttig och förhoppningsvis genomtänkt information. Tanken är att den här sajten skall spara dig tid genom att samla relevant information om ett trist ämne ;-)

Glada hälsningar Calle

Om du har frågor eller åsikter om den här webbplatsen går det bra att maila till:
info@jamforabilforsakringar.se

Kompisar

InternetStart – Din startsida och Guide till Internet
SvenskaSajter.com – Den ständigt växande länkkatalogen

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Annonser